Frekvenciagyógyászati termékek

Torokkendő

Megelőzi a felsőlégúti megbetegedéseket, jól hasznosítható akkor is, ha már kialakult a torokfájás, a torok-gyulladás, a légcsőhurut, vagy a nátha, a megfázás.

Megelőzésként hetente kétszer–háromszor a kellemetlen tünetek első jelentkezésénél érdemes viselni a kendőt. Minden napra ajánlott feltenni a torokra, sőt éjjelre is jót tesz. A fájdalmak gyorsan csökkennek, illetve teljesen elmúlnak, a gyógyulás is hamarabb bekövetkezik.

Kicsi gyerekeknek is ajánlott. Felnőtteknek, különösen óvónőknek, tanítónőknek, tanárnőknek, előadóművészeknek is tanácsolom a viselését.

Immunkendő

Az immunkendőt csuklón vagy nyakon ajánlom viselni. Használata segíti az immunrendszert, színei, szimbólumai megemelik a rezgést, s jótékonyan hatnak a csakrarendszeren keresztül az immunrendszerre. Rendszeres használata ellenállóbbá teszi a fizikai testet és segíti, hogy az erősebb immunrendszer egészségesebb fizikai testet eredményezzen.

 

Bővebb leírás >>

Kezelést segítő energiakép

Vannak olyan esetek, amikor a rezgést megemelendő a kliensnek szüksége lehet egy energiaképre. Az izomteszttel kiválasztott kép úgy segít, hogy a kliens otthonában, irodájában vagy valahol a környezetében kitéve átalakítja a rezgést. Az ottani energetikai állapotot abba az irányba mozdítja, hogy a gyógyulást, a javulást előidézze.

Étkezési kendő

Dekoratív, ízléses, színes kendők az étkezési kendők, melyeket a tányér alá kell betenni, hogy energetizálják az ételt, s a táplálkozás során így megemelve a rezgést az egészség irányába mozgassák a kliens folyamatait.

Meditációs kép

A meditációs képeim segítségével a kineziológiai oldásokat mélyítjük el. A kliens könnyebben tudja velük feldolgozni érzelmi stresszeit.

Gyógyító lepedő

Bizonyos esetekben a izomteszteléssel ellenőrizve a lehetőségeket, az segíti a klienst, ha selyemre festett lepedőn alszik, s így egész éjjel őt a gyógyulás irányába mozgató energiatér veszi körül. Ez a tér rezgéseivel jótékonyan hat rá, elősegíti állapota javulását, előmozdítja a gyógyulást.

Kétfunkciós selyem falvédő

Gyerekek számára készítem a kétfunkciós selyem falvédőket. Ezek a falvédők egyben játszószőnyegek is. Tépőzárral rögzíthetőek a falra, így könnyen levehetők onnan. Anyaguk selyem, szatén széllel körbevarrva. Ezért mosni csakis kézzel szabad őket mosószer nélkül és a hátoldalon szabad vasalni.

A selyemre kézzel festem selyemfestékkel a meghitt természeti képeket, szinte mesei jeleneteket, mesei világot, hogy a gyerekek, mikor reggel kinyitják a szemüket a fantáziavilágukat megragadó rétet, erdőt, házacskát, tavat, mezőt, vidám életet ábrázoló helyet lássanak, s ez egész napra életkedvet, örömöt adjon nekik. Játszószőnyegként használva pedig történeteket játszhatnak le rajta, vidám, boldog jövőt álmodhatnak meg maguknak, miközben elmesélik anyukájuknak, nagymamájuknak, hogy melyik házban laknak, kivel csónakáznak a játszószőnyegen látható tavon. Illetve a babáikkal, autóikkal, egyéb játékaikkal a szőnyegen ülve játszhatnak, s a rend fenntartása is a gyerekszobában és a lakásban a játszószőnyeg használatával egyszerűbbé válik.

Gyakran használom a szivárvány motívumot, mert szép és színeivel könnyen kiegyensúlyozható a gyerekek energiarendszere.