55 + állítás a sikerekért

55 + állítás a sikerekért

Az 55 + állítás a sikerekért CD mindenkinek segít abban, hogy ráhangolódjon a siker hullámhosszára.

Agyunk ugyanis úgy működik, hogy gondolatainkkal, szavainkkal, érzéseinkkel vezérelni, irányítani tudjuk. Ezért van nagy jelentősége annak, hogy miket gondolunk, miket mondunk.

A sikerre programozó mondatok napi elismétlése tudatosan, szándékosan ráhangolja hallgatóját arra a hullámhosszra, ami által képes bevonzani életének különböző területeire a sikert.

Minél több napon keresztül hallgatja valaki a CD-t, annál mélyebben rögzül benne a siker igénye, s agya mindent bevonz ahhoz, hogy a siker valósággá váljon.

Ajánlott ezért minimum 3 hónapon keresztül minden nap egyszer meghallgatni a mondatokat, elismételni azokat, így biztosítva, hogy egyre erősebb vonzerővel a lehető leghamarabb a siker irányába mozduljon el a hallgató élete. Lehet hangosan és lehet csak önmagunkban ismételni a szövegeket, de a hangos ismétlés azért előnyösebb, mert míg kimondjuk, halljuk is, mit szeretnénk, s így erősebben programozzuk magunkat az elérendő céljaink irányába.

A sikerre mindenkinek szüksége van, hogy egészségesen fejlődjön önbecsülése, önértékelése, hogy egészséges bőségben éljünk.

A párkapcsolat, barátság, családi kapcsolatok, az anyagi bőség, a szakmai terület, az egészség vonatkozásában egyaránt sikeresek lehetünk.

A CD segít megerősíteni önbizalmunkat, önmagunkba vetett hitünket, hogy életkorunktól függetlenül az élet bármely említett területén sikeresekké válhassunk.

Amennyiben érdeklődését felkeltette a siker-CD, rendeljen a 2011katinka@gmail.com email-ről vagy a 06-20-4939780 telefonszámról!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.