55 + állítás az 5-ért

55 + állítás az 5-ért

Sok iskolás gyereket hoznak el hozzám kineziológiai stresszoldásra amiatt, hogy gyengén tanulnak, rosszak a tanulmányi eredményeik. Minden alkalommal csinálok nekik kineziológiai oldást és egy idő óta az 55+ állítás az 5-ért CD-met is „felírom” nekik az oldás mellé. Ugyanis a legtöbb gyerek rossz tanulmányi eredménye mögött önbizalomhiány, téves, negatív vélemény önmagáról, kishitűség, korábban kapott, leértékelő,negatív kritika húzódik, ami meghatározza és újra kihívja a gyerekből a gyenge eredményt. Rossz tanulóként gondol magára, és ezt a képet teremti meg magáról folyamatosan.

A CD pozitív állításai megfelelően sokszori hallgatás után /minimum egy hónapig minden nap egyszer/ ezeket a rögzült képeket, véleményeket átírják, megváltoztatják mélyen a gyermeken belül, és lehetővé teszik, hogy másként, pozitívan gondoljon önmagára, ettől viszont jobb jegyeket, jobb eredményeket kezd el produkálni, s aztán ez fog nála állandósulni.

A CD-n lévő pozitív állításokat kell este lefekvés előtt mintegy 10 perc időtartamban elismételniük. Így a mondatok hozzásegítik őket, hogy pozitív énképük alakuljon ki a régi negatív helyett, magabiztosabbakká váljanak, s így sokkal jobb eredményeket érjenek el nem több tanulással. S tapasztalatom szerint a „rossz tanulóból” nagyon rövid időn belül kiváló tanulóvá is válhatnak.

Ajánlom a CD-t minden iskolásnak, hogy a lehető legpozitívabb énképe alakuljon ki magáról, s a tanulás kín és szenvedés helyett örömmé, könnyűvé és eredményessé váljon a számára.

A CD megrendelhető a 06-20-493-9780-as számon, illetve a 2011katinka@gmai.com címen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.