55 + állítás az anyaságért

55 + állítás az anyaságért

Nagyon sok nőnek tudtam már eddig is segíteni kineziológiai oldással annak érdekében, hogy édesanyákká váljanak és kisgyermekük szülessen. Oldottam a megfoganást akadályozó stresszeket a jövendő anyukáknál és apukáknál, így egyensúlyba hozva biológiájukat a gyermek megfoganása, az anyuka áldott állapotba kerülése érdekében. Megfigyeltem, hogy sok gát, akadály a negatív, félelmekkel teli gondolatokból fejlődött ki, s ezek feloldására, átalakítására hoztam létre az 55+ állítás az anyaságért CD-met.

Az 55 + állítás CD abban segít, hogy ráhangolja a jövendő anya fizikai testét a gyermekvállalásra, valamint lelkileg is felkészíti őt a várható változásokra, magára a szülésre is. A + mondatok rendszeres – a szándéktól a megvalósulásig terjedő időben való – hallgatása, ismétlése az örömteli, nyugodt, kiegyensúlyozott, kismamaságot, anyaságot készíti elő, segíti, átírva a múltból örökölt, fájdalmakkal teli anyaság mintáit, hitrendszereit, s egy gyengéd, fájdalommentes anyaság kialakulását támogatja.

A pozitív mondatok ráhangolnak az örömre, a szeretetre, a bizalomra, a hitre, hogy bármelyik nő képes az anyaságra, gyermekvállalásra, miközben egyúttal feloldják a félelmeket, a negatív torlaszokat a gondolkozásban, hitben. Segítenek a babára való lelki felkészülésben, a gyermekvállalás örömeire helyezve a hangsúlyt és tudatosítva, hogy minden feladatot képesek lesznek a szülők elvégezni, szeretettel tenni.

Sok szeretettel ajánlom az 55+ állítás az anyaságért CD-t minden gyermeket akaró nőnek, minden kismamának.

Megrendelhető az 55+állítás az anyaságért CD a 06-20-4939780-as számon, illetve a 2011katinka@gmail.com címen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.