Anya meséi Napsugárnak

Anya meséi Napsugárnak

Az Anya meséi Napsugárnak című könyv 10 rövid léleknek szóló történetet tartalmaz. Ezek a természetben játszódnak, illetve egy Napsugár nevű kislánnyal történnek meg, aki így ismeri meg kertjük cseresznyefáját, tulipánjaik közül az Aranyszirmú tulipánt, az őt körülvevő szűkebb környezetet, valamint saját belső világát.

A könyv másik része 12 stresszoldó hatású selyemképből áll, melyekről a könyv gyerektulajdonosa mesélhet, s az üres oldalakra édesanyja megörökítheti gyermeke meséit, hogy később, ahogy Müller Péter az előszóban írja, emlékkönyvvé váljon a gyermek kiskoráról. Így interaktív módon is használható a könyv a gyerek képekről történő mesélése által, megmutatva a gyerek belső világát, kibeszélve félelmeit, napi sérüléseit, belső fájdalmait, örömeit.

Különösen óvodás és kisiskolás korban segíthet így a könyv nagyon jól a gyermek érzelmi életének kiegyensúlyozásában. De a képeket az anyuka is használhatja úgy, hogy automatikus írással kiírja magából a kép nézése által benne keletkezett gondolatokat, s így megszabadulhat azoktól a feszültségektől, melyek napi szinten nyugtalaníthatják, s elvonhatják így gyermekétől.

A könyv hasznos, okos, lelki egyensúlyt tud teremteni gyermekben, felnőttben egyaránt.

Megrendelhető a 06-20-4939780-as számon, illetve a 2011katinka@gmail.com címen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.