Immunkendő

Több mint 2o éve a One Brain kineziológia alkalmazásakor a nálam megfordult újszülöttek és gyerekek kezelésénél jöttem rá, hogy az eredményesség gyorsítható az általam készített és frekvenciagyógyászati termékeknek elnevezett alkotások használatával.

Selyemfestékkel festem őket 1oo%-os selyemre az egészség érdekében.

Színeik és szimbólumaik által segítettek már gyerekeknek alvászavar, hiszti, félelem, bepisilés, székrekedés, allergia, bőrbetegségek ügyeinek rendezésében, e problémák megnyugtató megoldásában azzal, hogy a gyerek kineziológiai kezelésén kiteszteltem, hány napig, a test mely pontján, mennyi ideig kell felkötnie a kendőt. Így a kendő jótékony rezgése hatást gyakorolt az újszülött, a csecsemő, a gyermek energiarendszerére és kiegyensúlyozta azt az egészség irányába.

A „kezelhetetlen” gyerekek esetén is bevált az immunkendő viselése, mivel a kendő a gyerek auráját megerősítette, s így már nem vezette le automatikusan a többi gyerek negatív energiáit, s megszűnt „kezelhetetlen” lenni.

Felnőtteknél is sokszor javaslom az immunkendő viselését, ha például válás, gyász, félelmek, pánikbetegség, alvászavar, allergia ügyei miatt keresnek meg. Az immunkendő ugyanis kiegyensúlyozza a csakrarendszert, megerősíti az aurát, megemelve viselője rezgés szintjét, s így összeszedettebbé, magabiztosabbá, védettebbé teszi őt, s így könnyebben oldja meg ügyeit.

Energetikai törvény, hogy rezonálunk mindarra, amire szüksége van testünknek és az energiarendszerünknek. Intuitív módon képesek vagyunk ezt megérezni, ezért tesztelés nélkül is választhat bárki magának immunkendőt alkotásaim közül, ha szeretne erősebb immunrendszert, ellenállóbb testet a megbetegedésekkel szemben. Azért is hasznos lenne ezt tennie, mert ezzel az energetikai védelmet nyújtó kendővel nagyban hozzájárul a betegségek megelőzéséhez és az immunrendszere támogatásához.

Tapasztalataim szerint a gyerekek és sokan a felnőttek is nagyon intuitívak. A kineziológiai oldásokon ezért sokszor nem is tesztelem több immunkendő közül, melyik felel meg nekik, hanem maguk választják ki azt, amelyik megtetszik a számukra.

Az immunkendőket leggyakrabban csuklón ajánlom viselni, de olykor torokra vagy hajba kötve is hordhatók.

28×28

45×45

55×55

9ox9o

14ox45 méretekben készítem őket.

Az immunkendők egyben csakraharmonizáló kendők is. Bárkinek, akinek megtetszenek, ajánlom őket megvételre, viselésre. Sőt kiváló ajándékok, mivel nemcsak hasznosak egészségünk érdekében, de szép, esztétikus, kézzel festett, egyedi alkotások.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését és szeretne immunkendőt rendelni, írjon a 2o11katinka@gmail.com címre, vagy hívjon a

o6-2o-493978o számon!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.