Torokkendő

Torokkendő

A torokkendőt minden korosztálynak festem azzal a céllal, hogy nappalra vagy éjszakára felkötve megelőzzék a torokfájást, a berekedést, a náthát, a meghűlést, a légcsőhurutot, a köhögést. Illetve a már kialakult efféle betegségek lefolyását gyorsítsák, enyhítsék a fájdalmakat, kellemetlen tüneteket.

Nagyon jó tapasztalataim vannak a gyerekeknél, jól beváltak náluk is a torokkendők. Szívesen hordják őket és gyorsan segítenek rajtuk alternatív megelőző megoldásként, vagy a kialakult betegségek esetén is ezek a kendőcskék.

A torokkendővel kapcsolatban a legmeglepőbb visszajelzésem az volt, amikor lányom barátnőjének névnapjára vittünk ajándékba egy torokkendőt, s kiderült, hogy nemcsak neki, hanem az édesanyjának is súlyos asztmája van. Mondtam az anyukának, hogy nyugodtan kösse fel ő is olykor a lánya kendőjét a kellemetlen tünetek felerősödése esetén. Nevetve és hitetlenkedve egyezett bele, majd két nap múlva felhívott telefonon, hogy fessek neki is egy torokkendőt, mert aznap a tüdőgyógyászaton járt és ott kiderült, hogy az évek óta 70 körül mért tüdőkapacitása 100 fölé ment. A doktornővel együtt mással nem tudták magyarázni ennek az okát, mint azzal, hogy két nap óta viselte a lányának vitt torokkendőt.

Azonban a torokkendőt nemcsak ilyen egészségügyi okokból lehet és ajánlom használni, hanem akkor is, ha valaki a kommunikációján szeretne javítani. A kendő segíti a toroktájék energetikai kiegyensúlyozása által a pontos, szabatos, a helyzetnek megfelelő, félelemmentes, őszinte, pozitív, sikeres és eredményes kommunikációt is. Akár családban, akár munkahelyen lévő kommunikációs ügyek javításában jó haszonnal lehet viselni a torokkendőt.

Például egy alkalommal középkorú nő szeretett volna fizetésemelést szigorú főnökénél elérni, de hónapok óta félt előállni a kérésével, mivel a főnök nem adott soha kellő időt és figyelmet a beosztottainak. A kendőt felkötve bátorságot vett és bement a főnökéhez, nyugodtan, röviden, szabatosan elmondta a kérését, s legnagyobb meglepetésére a szigorú, zord ember meghallgatta őt, majd időt kért, s pár nap múlva behívta az irodájába és megadta neki a kért összeget avval a feltétellel, hogy egy extra munkát is elvégez érte a hölgy. Mivel a munka könnyű volt az asszony számára csak egy kis túlórát jelentett, örömmel elvállalta és lelkesen számolt be nekem a torokkendő által kiváltott sikerről.

Különböző méretű kendőket készítek. A kisebbeket gyerekeknek ajánlom.

28×28 cm

55×55 cm

90×90 cm

140×45 cm méretű torokkendőket 100%-os selyemre festem kézzel egyedi darabokként.

Amennyiben érdeklik alkotásaim, hívjon a 06-20-4939780-as telefonszámon, vagy írjon a 2011katinka@gmail.com címre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.