Sikertörténetek

Gáborka, a dadogós /sikeres kineziológiai kezelés/

Gáborka négy évesen annyira dadogott, hogy csak családtagjai értették meg őt. Az óvodában sok kellemetlensége volt a többi gyerekkel. Gáborka problémája három kezelés után megszűnt. Valójában nem is őt kellett elsősorban kezelni, hanem a szüleit. A rajtuk elvégzett kezelések voltak a fontosabb munkák, mivel általuk változtak nevelési elveik, a család szokásai és életmódjuk, amiktől Gáborka maga is megváltozott és beszédhibája négy hónap alatt jelentősen csökkent. Ma már mindenki megérti beszédét.

Zsoltika és az éjszakai bepisilések /kineziológiai kezelés és frekvenciagyógyászat kombinációja/

Zsoltika öt évesen nappal már teljesen gond nélkül intézte kis- és nagy dolgát, de éjszakánként még mindig szükséges volt a pelenka. A meleg nyár nagyon megnövelte a kisfiú igényét a pelenkamentes életre és nagyon meg akart szabadulni tőle éjszakára is. Egy kezelés és a kialakuló változást segítő energiakép hatására már a kezelést követő éjszakán száraz maradt a pelenka és az elkövetkező fél évben is csak kétszer történt „éjszakai baleset”, majd teljesen megszűnt nála az éjszakai ágybavizelés.

Zsófika, a verekedős /sikeres kineziológiai kezelés/

Zsófika négy évesen fiúkat megszégyenítő módon verte el időnként óvodás társait. A családban nem látott erőszakot, így a szülők nem tudták mire vélni a dolgot. Hamar kiderült, hogy Zsófika rendszeresen nézi a különböző rajzfilmcsatornák durva műsorait. A rajzfilmek okozta stresszek oldása és a televíziónézés beszüntetése meg is hozta a várt eredményt. Zsófika ma már nem verekszik, ha nem teljesülnek elképzelései, hanem ügyeit az oldásokon tanult korának megfelelő eszközökkel és toleranciával kezeli.

Érdekes eset az étkezési kendővel kapcsolatban

62 éves nagypapa vásárolt tőlem egy étkezési kendőt a célból, hogy segítse unokája egészséges fejlődését. A kendő elkészült, a nagypapa pedig rendeltetésszerű használatba vette, azaz naponta háromszor evett róla.

Egy hónap elteltével a nagypapa felhívott és kért egy negyedórát tőlem azért, mert valami fontosat akart megbeszélni velem. Ekkor elmondta, hogy nem tudja másnak tulajdonítani az alkoholtól való tartózkodását, mint a kendőcskének. (Régebben hetente egyszer-kétszer keményen ivott és ekkor meglehetősen agresszív volt. A kendő használata óta azonban egyáltalán nem kívánta és nem is itta az alkoholt) Ő is belátta, hogy ez a leszokás bizony nagyon is támogatta unokája egészséges fejlődését, hiszen a kislánynak így már nem kellett többé végignéznie a durva, agresszív, mindenkibe belekötő nagypapa keményen verekedő viselkedését, és eltanulni ezt a káros mintát. A nagypapa azért jött, hogy hálásan megköszönje a kineziológiai és frekvenciagyógyászati munka, azaz az étkezési kendő által kapott jótékony segítséget önmaga és unokája számára.

Orsi allergiája /sikeres kineziológiai és frekvenciagyógyászati kezelés/

Orsi 16 évesen allergiás volt szinte az összes pollenre. Novembertől márciusig jól volt, de tavasztól őszig a gyógyszerek mellékhatásával küzdött. Feltárva a lelki, szellemi okokat (elsősorban elkerülés) és azokat korrigálva étkezési kendővel, három oldással, meditációs képpel, otthoni gyakorlatokkal a gyógyszerek elhagyhatókká váltak és Orsi újra élvezni tudja a növények illatát.

Gergő szíve /sikeres kineziológiai és frekvenciagyógyászati munka/

Gergő úgy született, hogy két szívkamrája között volt egy lyuk, melyet csak műtéttel láttak az orvosok korrigálhatónak. A szülők elhozták gyermeküket, hogy a műtétre felkészítsem. Három hét alatt három kineziológiai kezelést kapott a fél éves kisfiú és egy gyógyító lepedőn kellett aludnia.

Mindannyiunk és az orvosok döbbenetére a műtét elmaradt, mert az orvosi műszerek és vizsgálatok nem találták a gyermek szívén a korábban diagnosztizáltan ott lévő lyukat.

Gergő teste nemet mondott a műtétre és a segítő kineziológiai oldást és frekvenciagyógyászati termékeket használva korrigálta önmagát. Szíve immáron tíz éve teljesen egészséges.

A lisztérzékeny Anna /kineziológia és frekvenciagyógyászat általi gyógyulás/

Annáról két évesen derült ki, hogy lisztérzékeny és csak gluténmentes táplálékot fogyaszthat. Nagyon szeretett volna olyanokat enni, mint szülei és kortársai. Öt éves korában került hozzám. Havonta kapott egy kineziológiai kezelést egy éven keresztül, és rendesen elvégezte a kapott házi feladatokat, használta a szükséges kendőket, képeket. Akarata, kitartása és a kezelések együttes hatása meghozta a várt eredményt, ma Anna már bármit megehet, amit szeretne, pedig lisztérzékenysége állítólag genetikai eredetű, ami nem javítható a klinikai orvoslás szerint.

Balázs hallucinál? /kineziológiai siker/

Balázst öt évesen hozták el szülei hozzám azzal, hogy csináljak valamit a gyerekükkel, mert olyan dolgokat lát és mond, ami megijesztette őket, hogy a gyerek esetleg hallucinál és vizionál. Ugyanis Balázska azt mondta, hogy a szobájában ott ül a sarokban egy idegen, öreg bácsi, ránéz és hozzá beszél. A szülők azonban ebből semmit nem láttak és nem hallottak. Kineziológiai kezeléssel és frekvenciaemeléssel három alkalom után a szülők számára is megnyugtatóan megszűnt a probléma.

A házasságmentés /kineziológiai és frekvenciagyógyászati siker/

Csaba és Magdi öt éve voltak házasok, mikor eljöttek hozzám, hogy tegyem rendbe a házasságukat, mert ők időnként rettentően veszekednek és ez gyermekeik, az ikrek rovására is megy. Mindketten már a váláson gondolkodtak. Mondtam nekik, hogy ez közös munka lesz, nem én egyedül teszem az ügyet rendbe. Elmondtam azt is, hogy milyen kommunikáció az, amit társuk megért és szeret. Csaba szeretett előre mindent tudni, megtervezni, Magdi pedig nagyon spontán módon működött, és terveit szinte soha nem mondta el társának, viszont igen váratlanul és gyorsan, spontán hajtotta végre. Csaba mindig hosszasan próbálta terveit Magdinak elmondani, aki meg ezt nem bírta, mert az azonnali cselekvések embere volt.

A tudatosításokkal és a stresszek oldásával, valamint néhány képemet hálószobájuk falára kitéve rendeződött házasságuk és még egy gyermekük született azóta.

Egy válás és a stresszek /sikeres oldás és frekvenciagyógyászati munka/

Ferenc és Zsóka hat évi házasság után döntöttek a válás mellett. Ennek és az azt megelőző perpatvaroknak két kisfiuk volt a megszenvedője. A szétköltözés és a válás után Zsóka elhozta hozzám mindkét fiát. A nagyobbik (öt éves) esetében az óvodai és az öccsével szemben az események hatására kialakult agressziót sikerült két oldással és egy étkezési kendővel megszüntetni.

A kisebbik (két éves) fiúnál kialakult allergiát szintén két oldással és egy étkezési kendővel sikerült megállítani. Zsóka az oldások hatására és a kapott tanácsok szerinti működéssel fél év alatt képessé vált egy új, más minőségű párkapcsolatra.

Ferenc látva a változásokat fiainál és volt feleségénél, a napokban jelentkezett oldásra, így várhatóan nála is jelentős változások fognak bekövetkezni.

Az utált kutya megszeretése /kineziológiai siker/

Anya és két lánya nagyon szeretett volna egy kiskutyát. Már ki is választották a leendő családtagot, mikor apuka közölte, hogy ő ebbe nem megy bele. Ekkor kerültek hozzám. Kiderült, hogy apukát gyerekkorában megharapta egy kutya, és többször is megkergették kutyák. Ezen eseményeket oldva és átalakítva a régi élményeket, már apuka is hajlandó volt a kiskutya befogadására.

A rózsa és a kép /frekvenciagyógyászati munka/

Egy megrendelőm „véletlenül” elutazása előtt a kedvesének vásárolt rózsaszálat a vázában a kislányának vett képem előtt hagyta, majd elutaztak két hétre nyári üdülésre. Mikor visszaérkeztek meglepve tapasztalta, hogy a rózsa továbbra is gyönyörű volt, nem hervadt el. A rózsa élt a nyári meleg, s annak ellenére, hogy két hétig még friss vizet sem kapott. A kép tulajdonosa nem igazán hitt képeim hatásosságában előtte, de ez az ő számára is „nagyon elgondolkoztató” volt. Semmi mással nem tudta ő se magyarázni,hogy honnan kapta a rózsa az életenergiát, ha nem a mögötte lévő energiaképből, amit korábban vásárolt ajándékba a kislányának.

Eltűnt az orrpolip – elmaradt a műtét /kineziológiai siker/

12 éves lány lány jött el édesanyjával a rendelőbe azzal, hogy 3 hét múlva lenne a lánynak orrpolip műtéte. Azonban ő egyáltalán nem akar műtétet, kijelentette, hogy nem lesz műtét. A lány azt kérte tőlem, hogy dolgozzunk azon, hogy ne legyen műtét. Megcsináltam a stresszoldást, majd 3 hét múlva felhívott az anyuka és elmondta, hogy elmentek ugyan a lányával a kórházba, de a műtét valóban elmaradt az orvos legnagyobb döbbenetére, mert nem volt már orrpolip, amit meg lehetett volna műteni.

Csak legalább sajtos perecet ehessek! – a lisztérzékeny Paula esete /kineziológiai siker/

Paula 8 éves volt, mikor azzal fordultak hozzám édesanyjával, hogy lehetne-e tenni valamit annak érdekében, hogy ne legyen lisztérzékeny.Megkérdeztem Paulát, hogy mit szeretne igazán ezzel kapcsolatban. Azonnal rávágta, hogy sajtos perecet szeretne enni, hogy legalább egy olyan étel legyen, amit a többiekkel együtt ő is megehet. Csináltunk erre stresszoldást. A következő hónapban, amikor visszajöttek örömmel újságolták, hogy a sajtos perec evésekor nincs negatív tünete Paulának. Azóta is ezt az egy lisztes ételt tünetmentesen meg tudja enni Paula, pedig a kineziológiai kezelés óta közel 10 év telt el.

Bőrkiütéses csecsemő villámgyors, látványos gyógyulása /kineziológiai siker/

5 hetes csecsemőt hoztak hozzám a szülei erős piros kiütésekkel az arcán. Gyakorlatilag a gyerek egész arca tűzpiros volt az apró kiütésektől. Az addig kapott kenőcsök nem hatottak és az orvos pszichoszomatikus okokra gyanakodott, ezért küldte őket hozzám.

A gyermeken és a szülein is végzett egyszeri kineziológiai kezelés azonnali eredményt hozott: teljesen egészséges színű bőrrel vihették ki fiacskájukat a rendelőből. A rendkívül erős piros bőrkiütés mögött születési stresszek húzódtak, amiket a kezelés alatt mindhármuknál blokktalanítottam, s a csecsemő fiatal szervezete azonnal reagált a tünet megszüntetésével. Ezt a gyors sikert az is okozta, hogy a csecsemő mindössze 5 hetes volt, azaz még a születés történése nagyon közeli esemény volt, s így gyorsan helyreállítható, kiegyensúlyozható volt az energiarendszere.Óriási örömmel mentek haza gyermekükkel a szülők, mert 5 hete tartó gondjuk egy csapásra megszűnt.